Bel voor een gratis offerte:

050 313 35 88

Onderhoud schilderwerk

Het onderhoud aan uw woning is de beste investering die u kunt doen. Tijdig onderhoud voorkomt hoge reparatiekosten en draagt bij aan de uitstraling van uw woning en bedrijfspand.

Schildersbedrijf Gorter heeft veel ervaring met de typische problemen die bij het onderhoud aan uw schilderwerk te voorschijn komen. Onze ervaren vakmensen hebben voor vrijwel alle problemen een passende oplossing beschikbaar.

Achterstallig onderhoud

Is er sprake van achterstallig onderhoud? Dan adviseren wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om te voorkomen dat de kosten voor herstel uit de hand gaan lopen. Hoe sneller wij aan de slag kunnen hoe beter. Bij bijvoorbeeld houtrot is in de meeste gevallen reparatie of deelvervanging mogelijk. Wacht u te lang dan bestaat de kans dat u hele kozijn elementen en de bijbehorende beglazing moet vervangen.

Gewoon doen

Bellen kost u niets, wij maken voor u een persoonlijke op uw situatie toegesneden offerte, en bespreken met u de manier waarop we deze voor u kunnen uitvoeren. Het is vaak mogelijk om de werkzaamheden, en dus de kosten, over een aantal jaren te verdelen. Zo wordt u niet direct geconfronteerd met hoge kosten ineens.

Schildersbedrijf Gorter

  • Heel veel ervaring
  • Mensenwerk!
  • Vele tevreden referenties
  • Afspraak is afspraak
  • Wij garanderen ons werk